Damián Ruiz - Barcelona (España) - info@ipitia.com - www.comprendernos.com

Un dia no gaire llunyà

walking-349991_640

Un dia no gaire llunyà recolliràs els fruits de l’esforç, comprendràs que no hi ha camí per dur que sigui que no tingui la seva recompensa. Més tard o més d’hora descobriràs que els motius pels quals vas encetar una senda i no la vas abandonar malgrat la pluja, el vent i tota mena de tempestes, de vegades innecessàries, no eren tan fortuïts. No era l’atzar qui t’empaitava a caminar per aquell indret i no per les desenes d’altres que, de molt jove, havien aparegut com a possibilitat davant dels teus ulls.

El món no és una casualitat, ni ho és néixer aquí o allà, no ho és la perfecció de l’univers, encara que tendeixi al caos, – quan és solament la nostra consciència que en amplificar-se així ho percep-. Tu no ets fruit de l’atzar, per molt inversemblants, fàcils o difícils que hagin estat les teves circumstàncies. Ets aquí per alguna raó i és la teva obligació trobar-la, harmonitzar amb un destí que, per molts, desconegut, es presenta en petits raigs de veritat, on el temps passa de forma ràpida i els nostres cors i ments s’entreguen sense condicions.

Descobrir la pròpia vida, la pròpia essència, fent-se càrrec de la complexitat que comporta és el més meravellós que li pot passar a un ésser humà, doncs a partir d’aquell moment, com si el superb Júpiter et raptés, fluiràs pels anys amb la velocitat del que sap que està en el seu punt de connexió, i per llarga que sigui la teva vida arribaràs vell però ufà d’haver sabut el motiu pel qual vas néixer.

Un dia no gaire llunyà, potser d’aquí molts, molts anys, sabràs que res era per casualitat.

Damián Ruiz

www.ipitia.com

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *


cuatro + = diez

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>